0

Akademia e trajnimit 2016 grupi III-të java e dytë

Prill 24th, 2016
Më 24.04.2016 u realizua pjesa përfundimtare e trajnimit në të cilën ...
0

Akademia e trajnimit 2016 grupi III-të java e parë

Prill 10th, 2016
Organizata IDEA dje dhe sot më datë 09/10.04.2016 e realizoi pjesën e ...
0

Hap një dritare të re,lexo SOT një libër

Prill 07th, 2016
Në kuadër të Akademisë së Trajnimeve, sot grupi fitues i projektit ...
0

Komunikimit Politik

Mars 24th, 2016
Organizata IDEA gjatë ditës së sotme më 24.03.2016 organizoi panel me ...
0

Akademia e Trajnimit grupi II-të Java e dytë

Mars 20th, 2016
Sot e përfunduam pjesën e dytë të trajnimit, ku gjithsej u trajtuan ...
0

Akademia e Trajnimit 2016 grupi II-të java e parë

Mars 06th, 2016
Organizata IDEA dje dhe sot më datë 05/06.03.2016 e realizoi pjesën e ...
0

Të mësojm duke luajtur Syndroma down

Shkurt 27th, 2016
Organizata IDEA në Prizren, gjatë ditës së sotme më 27.02.2016, së ...
0

Ekskomunikimi në Letërsinë shqipe Paneli Mujor

Shkurt 18th, 2016
Sonte më datë 18.02.2016 në sallën e Organizatës IDEA u mbajt Paneli ...
0

Akademia e Trajnimit 2016 grupi parë

Shkurt 14th, 2016
Sot e përfunduam trajnimin e grupit të parë, ku gjithsej u trajtuan ...
0

Akademia e trajnimit 2016 grupi I-rë Java e parë

Shkurt 05th, 2016
Mbaroi java e parë e edicionit të trajnimeve të cilat do të jenë 4 ...
0

Vizita nga delegacioni i Drejtorisë së diasporës turke dhe shoqërive mike

Shkurt 05th, 2016
Kryesia e organizatës priti një delegacion nga drejtoria e diasporës ...
0

Trajnimi Mujor grupi XI-të

Shkurt 05th, 2016
Trajnimi Mujor me moton "Çdo pranverë fillon me një lule", gjithsej i ...
0

Sfidat dhe puna e Kuvendit të Komunës së Prizrenit

Shkurt 05th, 2016
Në kuadër të aktiviteteve, sektori për politikë pran IDEA-së ...
0

Opinioni Publik Paneli Mujor

Shkurt 04th, 2016
Disa pamje nga Paneli Mujor i organizuar me 30 Nëntor 2015, ku si ...

Zyra e Organizatës

Rr. William Walker
afër Sallonit të mobiljeve Bellona.
Prizren, 20000
Kosovë

Kontakti

044 216 243

045 524 005

[email protected]

Numri i Vizitorëve

Kemi 6 mysafirë dhe nuk ka anëtarë duke shfletuar
We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree